torstai 13. elokuuta 2015

Tuplan tiluksilla

Tänään olimme saaneet kutsun tulla mittaamaan Tuplan tulevat tilukset. Pennut matkustivat hiljaa koko matkan ja perillä leikittiin ja syötiin ja ihmeteltiin maaseudun tuoksuja. Olipas mukava ilta - kiitos kutsusta!
Panda taluttaa äitiä
 Pennut saivat eilen jälleen matokuurin, jota varten kävimme puntarilla. Nyt alkaa kotitalousvaa'asta loppua paukut kesken, eli tässä lienevät viimeiset painoindeksit. Kuusiviikkoisten pentujen painot:
Läikkä: 1386g, Möhkö 1850g, Panda 1492g, Hertta 1484g, Musti 1492g ja Tupla 1831g.

Rakkautta, rakkautta vaan
 Pentujen rekisteröinti on niin ikään valmis ja paperit ehtinevät pentujen mukaan. Pentueen tiedot ovat jo nyt nähtävillä täällä: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKasvattaja.aspx?K=RAJAPLAN&R=356
Tupla tupatarkastuksella
 Viikonloppuna ollaan maalla ja aika paljon on pentutreffejä vielä sovittu, ennen kuin pennut omiin koteihinsa muuttavat. Eläinlääkärintarkastus on varattu maanantaille ja sen jälkeen kaiken pitäisi olla valmista. Ainoa, joka ilmeisesti ei ole lainkaan käsittänyt tapahtumia on tukka putkella paahtava meikäläinen, joka varmasti putoaa korkealta ja kovaa, kun reilun viikon päästä toteaa tuvan tyhjentyneen.
Tupla ja tuleva isoveli. Pelotti. Hirveästi.