keskiviikko 13. toukokuuta 2020

Passikuvat ja viralliset nimet

Kollegani Kirsi kävi viettämässä meillä iltapäivän ja kuvasi "viralliset" kuvat pienistä pihakoirapojista luovutusiän kynnyksellä. Lämmin kiitos aivan ihanista kuvista! 💓




Kasper sai virallisen nimen Bingo Bandit. Kaikkien pentujen nimissä "sukunimi"  Bandit viittaa pentulaatikkonimien inspiraation lähteeseen, lasten satuun nimeltä Kolme iloista rosvoa.

Bingo taasen viittaa tämän pennun mutkattomaan luonteeseen ja olemukseen. Se on pentu, joka otti tilanteet ja uudet paikat haltuun häntä heiluen ja reippain, avoimin mielin - varsinainen täysosuma, bingo! Kutsumanimekseen Kasper sai nimen Kaapo ja se muutti Espooseen perheen ensimmäiseksi koiraksi.


Joonatan sai viralliseksi nimekseen Bentley Bandit. Koska hyvissä ajoin oli tiedossa, että Joonatanista tulee omassa kodissaan Pena, oli virallinen nimi helppo liittää tähän  saman lempinimen omaavan automerkin kautta.

Pena muutti lapsiperheeseen Klaukkalaan Peppi-pihakoiran kaveriksi.

Tulinen Jesper sai nimen Briljant Bandit, nimen, joka jo perinteen mukaan juontaa juurensa minun vanhaan koiraani. Edesmennyt upea Karma-malinois oli viralliselta nimeltään Briljantti.
"Taco" jäi kotiin hiukan pidemmäksi ajaksi perheen ulkomaanmatkan takia ja muutti A-pentueen "Nachon" pikkuveljeksi Porvoon seudulle lapsiperheeseen.