sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Kolme viikkoa viiveellä

Kolmen viikon iän kynnyksellä pennut saivat matokuurin ja laajensivat elintilaansa tulemalla välillä ulos pentulaatikosta. Soni-äitikin rentoutui ja suostui jo lähtemään melkein tunnin lenkille, sekä kovana uimarina myös kahlaili muutaman kerran lenkkeilyn ohessa. Kolmannella viikolla pennut alkoivat olla ajoittain jo melko virkeitä ja jaksoivat jonkin verran seurustella. Meillä kävi vieraita (= perheellemme ja koirillemme entuudestaan tuttuja ihmisiä) miltei päivittäin ja totuttelu vieraiden käsittelyyn aloitettiin varovasti. Viikon lopuksi riensimme lomalle maalle, joten pennut saivat ensimmäisen autokyytinsä äidin kanssa samassa kuljetuslaatikossa. Kaikki sujui hienosti ja laatikossa tuhisi tyytyväinen kuusikko. Kivikatujen kasvattina en tietenkään ollut huomioinut, ettei verkko ole yhtä kattava kaikkialla, ja niinpä blogin päivitys sai odottaa kotiinpaluuseemme saakka. 

 Muutamat onnistuneet kasvokuvatkin saimme otettua, mutta olisihan se liikaa vaadittua, että kaikista kerralla. :) Jokos tunnistatte nämä pikkumallit?






Vieraita on riittänyt, sekä pieniä että isoja.
Kaikki pennut kasvavat erittäin tasaisesti. Kolmeviikkoisten painot:
Läikkä 750g
Musti 750g
Möhkö 850g
Hertta 718g
Panda 703g
Tupla 870g
Muita eroja (luonne, rakenne jne.) on vielä varsin vaikea nähdä, mutta onhan se mukavaa, että jää jokaiselle viikolle jotakin uutta odotettavaa. 
Pieni ja hento ote, siinä kaikki

Pentulaatikon laajennusosa: kaksi huonetta ja keittokomero :) Huom. huterat ensiaskeleet

Istumaimetys